Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

خوراك مرغ و پاستا (دیابت)

خوراك مرغ و پاستا (دیابت)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ 1/5 كیلوگرم

 

هویج متوسط 3 عدد

 

شلغم 2-1 عدد

 

پیاز متوسط 2 عدد

 

قارچ 4 عدد

 

كرفس 2 ساقه

 

برگ بو 4 عدد

 

ترخون 1-2 ساقه

 

پاستا 115 گرم

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

آشپزباشی

 

مرغ را بشوئید و در قابلمه‌ای بگذارید. آن‌گاه هویج و شلغم را به صورت حلقه‌های ضخیم خردكنید.

پیاز، قارچ و كرفس را نیز به قطعات كوچك خرد كنید.

این سبزی‌‌ها را همراه با برگ بو و ترخون، در قابلمه‌ی حاوی مرغ بریزید و مقداری آب همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب همراه با مرغ و سبزی جوش بیاید. اكنون حرارت را كم كنید تا مرغ بپزد.

هنگامی كه مرغ پخت، آن را از درون قابلمه بیرون آورید و گوشت آن را خرد كنید. پاستا را همراه با آب و نمك و كمی روغن بپزید و آبكش نمائید.

سپس به قابلمه‌ی حاوی سبزی‌ها بیفزائید.

گوشت مرغ را نیز به مخلوط فراهم‌كرده اضافه كنید و قدری روی حرارت ملایم قرار دهید؛ آن‌گاه از خود پذیرائی كنید.

توجه داشته باشید كه باید مرتب به این غذا سركشی كنید تا آب آن تمام نشود. این غذا را، می‌توانید به صورت خوراك میل نمائید.

یادآوری: پاستا را هرگز دم نكنید. چرا كه پاستای دم‌كرده، قند خون را بیش‌تر بالا می‌برد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراک پاستادستور تهیه خوراکخوراك مرغآشپزباشیآشپزی دیابتیغذای دیابتی تعداد بازديد: 1422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است