آشپزباشی
مرغ را بشوئید و در قابلمهای بگذارید. آنگاه هویج و شلغم را به صورت حلقههای ضخیم خردكنید.
پیاز، قارچ و كرفس را نیز به قطعات كوچك خرد كنید.
این سبزیها را همراه با برگ بو و ترخون، در قابلمهی حاوی مرغ بریزید و مقداری آب همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب همراه با مرغ و سبزی جوش بیاید. اكنون حرارت را كم كنید تا مرغ بپزد.
هنگامی كه مرغ پخت، آن را از درون قابلمه بیرون آورید و گوشت آن را خرد كنید. پاستا را همراه با آب و نمك و كمی روغن بپزید و آبكش نمائید.
سپس به قابلمهی حاوی سبزیها بیفزائید.
گوشت مرغ را نیز به مخلوط فراهمكرده اضافه كنید و قدری روی حرارت ملایم قرار دهید؛ آنگاه از خود پذیرائی كنید.
توجه داشته باشید كه باید مرتب به این غذا سركشی كنید تا آب آن تمام نشود. این غذا را، میتوانید به صورت خوراك میل نمائید.
یادآوری: پاستا را هرگز دم نكنید. چرا كه پاستای دمكرده، قند خون را بیشتر بالا میبرد.