روشتهیه
گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه از گوشت 8 عدد کوفتهریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفتهها بپزد و سس غلیظ شود. آن را کنار بگذارید. اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگپودر و ریحان را در کاسة مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد 5 سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمة قالب بریزید. سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید. اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود. سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.