Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

ساوارین میت بال و پنیر

ساوارین میت بال و  پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

گوشت چرخکرده................. 200 گرم

سیر له کرده ............1 حبه

پیاز رنده  کرده............... 1 عدد

نمک، فلفل و آویشن.............. به میزان لازم

کره و روغن ..............به میزان لازم

رب گوجه فرنگی .................1 قاشق چایخوری

آب جوش............... یک‌سوم پیمانه

آرد سفید................ 1 پیمانه

نشاسته ذرت............... 1  قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر................ 1 قاشق چایخوری

ریحان خشک................ یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر............... 1 پیمانه

پنیر موزارلای دالیا................. به میزان لازم

روش‌تهیه

گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه از گوشت 8 عدد کوفته‌ریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزد و سس غلیظ شود. آن را کنار بگذارید. اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگ‌پودر و ریحان را در کاسة مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد 5 سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمة قالب بریزید. سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید. اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود. سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.

برچسب ها: طرز تهیهساوارین میت بال و پنیربیکینگ‌پودر تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است