طرز تهیه جیب تاجر
* دو عدد از نانهای تست تازه را روی هم قرار داده و دور تا دور آن را برش بزنید. سپس با وردنه آنها را بهم بچسبانید و با یک رینگ فلزی یا یک لیوان با لبهی تیز، نانها را قالب بزنید. بعد از قالب زدن با فشار انگشتان دور تا دور نانها را بهم بچسبانید.
* دو عدد تخممرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید و نانها را اول در تخممرغ و سپس در پودر سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید و کنار بگذارید.
* روغن را به ارتفاق ۲ سانتیمتر داخل یک قابلمهی گود بریزید و بعد از داغ شدن، نانها را در داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کامل سرخ شد، نانها را از داخل روغن خارج کنید.
* نصف سینهی مرغ را با برگ بو، فلفل سیاه و کمی نمک بپزید، سپس آن را ریش ریش کنید. ۲ شاخه پیازچه و ۳ شاخه جعفری را ساطوری خرد کنید. خیارشور و فلفل دلمهای قرمز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
* سینههای مرغ را داخل ظرف مناسب ریخته و حدود نصف پیمانه قارچ سرخ شده، خیارشور، پیازچه، جعفری و فلفل دلمهای را نیز به آن اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری ذرت، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
* تستهای سرخ شده را از وسط برش دهید و با سالاد مرغ پر کنید.