Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

جیب تاجر

جیب تاجر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نان تست: ۲۰ عدد

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری یا پودر پانکو: به میزان لازم

نصف سینه‌ی مرغ پخته شده

قارچ سرخ شده: نصف پیمانه

خیارشور: ۵ تا ۶ عدد

فلفل دلمه قرمز: ۱/۳ عدد

کنسرو ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه: ۲ شاخه

جعفری: ۳ شاخه

نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا: به مقدار لازم

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!

طرز تهیه جیب تاجر

* دو عدد از نان‌های تست تازه را روی هم قرار داده و دور تا دور آن را برش بزنید. سپس با وردنه آن‌ها را بهم بچسبانید و با یک رینگ فلزی یا یک لیوان با لبه‌ی تیز، نان‌ها را قالب بزنید. بعد از قالب زدن با فشار انگشتان دور تا دور نان‌ها را بهم بچسبانید.

 * دو عدد تخم‌مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید و نان‌ها را اول در تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید و کنار بگذارید.

* روغن را به ارتفاق ۲ سانتی‌متر داخل یک قابلمه‌ی گود بریزید و بعد از داغ شدن، نان‌ها را در داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کامل سرخ شد، نان‌ها را از داخل روغن خارج کنید.

طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!

* نصف سینه‌ی مرغ را با برگ بو، فلفل سیاه و کمی نمک بپزید، سپس آن را ریش ریش کنید. ۲ شاخه پیازچه و ۳ شاخه جعفری را ساطوری خرد کنید. خیارشور و فلفل دلمه‌ای قرمز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

* سینه‌های مرغ را داخل ظرف مناسب ریخته و حدود نصف پیمانه قارچ سرخ شده، خیارشور، پیازچه، جعفری و فلفل دلمه‌ای را نیز به آن اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری ذرت، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

* تست‌های سرخ شده را از وسط برش دهید و با سالاد مرغ پر کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیفست فودنان تستقارچفینگرفودذرتسس مایونزخیارشور تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است