روشتهیه
ابتدا آرد، روغنزيتون، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده به مقدار لازم آب ولرم را اضافه كرده با دست ورز دهيد تا اندازهاي كه خمير به دست نچسبد، خمير را در كيسهاي پلاستيكي به مدت 1 ساعت استراحت دهيد. سپس پياز نگيني شده را در روغن تفت داده گوشت را نيز اضافه كرده تفت دهيد. با كمي نمك و فلفل و دارچين و يا هر ادويه دلخواهي گوشت را مزهدار كرده، بگذاريد تا سرد شود. خمير را روي سطحي كه كمي آرد پاشيدهايد نازك پهن كنيد و به شكل دايرههاي كوچك قالب بزنيد. سپس مقداري از ماية گوشت را در وسط خمير قرار داده و دو طرف آن را به هم بچسبانيد(مانند شكل). سيني فر را چرب كرده و خميرها را داخل آن چيده در فر با حرارت متوسط قرار داده تا اندازهاي كه كف و روي آن كمي قرمز شود. ماست را در قابلمه ريخته 1 عدد تخممرغ، كمي نمك و نشاسته را به آن اضافه كرده و خوب بزنيد تا صاف و يك دست شود. سپس آن را روي حرارت قرار داده مرتباً هم بزنيد تا به غلظت فرني شود. سپس خميرهاي آماده شده را به ماست اضافه كرده 10 تا 15 دقيقه صبر كنيد تا جا بيفتد. 50 گرم كره و مقداري روغن را در تابه ريخته، سير رنده شده را به آن اضافه كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گشنيز خرد شده را به آن اضافه كرده و به مدت 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد. سير و گشنيز را به ماية ماست و شيش برك اضافه كنيد. بعد از 3 تا 4 دقيقه غذاي شما آماده است.