تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سبزی، پیازچه، پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا ربانار، رب گوجهفرنگی، نمک، ادویهها و انار را نیز افزوده و تفت دهید.
سپس تمرهندی را در آب داغ حل کنید. و بعد در صافی بریزید و عصارهاش را به مواد درون تابه بیفزائید. اکنون قارچ را در کره تفت دهید و پنیر را به زعفران آغشته سازید.
اکنون پنیر و قارچ را درون قلیه بریزید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. میتوانید قلیه را با چلو میل کنید.
یادآوری: برای غلیظ شدن خورش، میتوانید از 1 قاشق چایخوری آرد ذرت حلکرده در یک دوم پیمانه آب سرد بهره بگیرید.