Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

قلیه قارچ و پنیر

قلیه قارچ و پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر خرد کرده 500 گرم

 

(گشنیز 400 گرم و شنبلیله 100 گرم)

 

پیازچه خرد کرده 4 ساقه

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

سیر تازه، خرد کرده1 بوته

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمک، فلفل و زنجفیل  به میزان لازم

 

زردچوبه و تخم گشنیز آسیاب کرده به میزان لازم

 

انار دان کرده 1 عدد

 

تمر‌هندی 1 بسته

 

آب داغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

قارچ ریز 200 گرم

 

کره گیاهی 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر کرد (محلی) مکعبی خرد کرده 200 گرم

 

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سبزی، پیازچه، پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی، نمک، ادویه‌ها  و انار را نیز افزوده و تفت دهید.

سپس تمر‌هندی را در آب داغ حل کنید. و بعد در صافی بریزید و عصاره‌اش را به مواد درون تابه بیفزائید. اکنون قارچ را در کره تفت دهید و پنیر را به زعفران آغشته سازید.

اکنون پنیر و قارچ را درون قلیه بریزید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. می‌توانید قلیه را با چلو میل کنید.

یادآوری: برای غلیظ شدن خورش، می‌توانید از 1 قاشق چایخوری آرد ذرت حلکرده در یک دوم پیمانه آب سرد بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچقلیه قارچ و پنیرخورش قارچ و پنیرقلیه قارچقلیه پنیر تعداد بازديد: 2093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است