طرز تهیه
اسپاگتی را در 4 لیتر آب با مقداری نمک و 4 قاشق سوپخوری از روغن بجوشانید تا مغزپخت شود. سپس آن را آبکش نموده و در کاسه بریزید و با 2 قاشق سوپخوری روغن باقیمانده خوب مخلوط کنید. نیمی از پاستا را در دیس کشیده و نیمی از سس جگر را روی آن بریزید. نیمی از سس گوجه و پنیر را نیز روی آن ریخته و این کار را مجدداً تکرار کنید.
روش تهیه سس جگر مرغ:
برای تهیهی سس جگر مرغ، کره را در یک تابه داغ کرده و جگر را روی شعله ملایم در آن سرخ کنید تا برشته شود. آویشن را اضافه کرده و هم بزنید. شعله را زیاد کنید و سرکه و شکر را افزوده و یک دقیقه بجوشانید. جعفری را نیز اضافه نموده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی:
برای تهیهی سس گوجهفرنگی، روغن و کره را در یک تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود(حدود 5 دقیقه). سیر و قارچ را اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. گوجهفرنگی، آبمرغ و شکر را اضافه کرده و سس را 30 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.