آشپزباشی- مریم امیری:
روشتهیه
8 ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آنگاه کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زردة تخممرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و 5 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایة سوفله افزوده و مخلوط کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فرم گرم کرده با دمای 170درجة سانتیگراد بپزید.