Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پیتزای مخصوص

پیتزای مخصوص

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمیر پیتزا................... 150 گرم

سس گوجه فرنگی.............. 3 قاشق سوپخوري

پنیر موزارلاي رنده‌كرده..................200 گرم

کالباس................70 گرم

سوسیس............... 50 گرم

پپرونی............... 50 گرم

قارچ خردكرده.................. 1 پیمانه

فلفل‌دلمه‌ای خردكرده...............  1 عدد

زیتون خردكرده ............به میزان لازم

كنسرو ذرت ..................به میزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا خمير پيتزا را به ضخامت 5/0 سانتيمتر باز كنيد و در قالب چربكرده‌ي پيتزا پهن نمائيد به گونه‌اي كه كف و ديواره‌ي قالب را بپوشاند. آن‌گاه رويش سس گوجه‌فرنگي بماليد و قدري پنیر بريزيد. سپس کالباس، سوسیس، پپرونی و قارچ روي آن بچينيد و باقيمانده‌ي پنير را بريزيد. حالا با فلفل‌دلمه‌اي، زیتون و ذرت پيتزا را تزئين كنيد و در فر(تاون) گرم‌شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي20 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: پیتزاپیتزا مخصوصطرز تهیه پیتزا مخصوصپیتزا خانگی تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است