روشتهیه
شير، نان و تخممرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد.
قارچ، سير و آويشن را در کره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه کرده، 3 دقيقهي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سرکه را اضافه کرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن کشيده شود. سپس 5 دقيقه خنک كنيد.
گوجهفرنگي، جعفري، نمک و فلفل را به مخلوط نان اضافه کنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد.
در انتها گوشت را مخلوط کرده و داخل قالبي که چرب کردهايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با کالباس که به صورت نواري برش زدهايد تزيين کنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت180 درجهي سانتيگراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد. قبل از اين که ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر کرده و سپس با سس قارچ و پوره سيبزميني سرو کنيد.
طرز تهيه سس قارچ براي سرو:
قارچ، پياز، سير و کالباس را با 2 قاشق کره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه کنيد و يک تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و کره را اضافه کرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد کرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سرکه و سويا سس را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.