آشپزباشی - ايران كوهستاني :
روشتهیه
تخم مرغها، نمك و فلفل سياه را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه 1 قاشق سوپخوري از كره را در تابهاي به قطر 25 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق آب كنيد. سپس فلفلهاي دلمهاي و پياز را به كره بيفزائيد و 3دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حالا سبزيجات را از تابه درآوريد و گرم نگه داريد. اكنون باقيماندة كره را در همان تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد.
آنگاه در حدود يك دوم پيمانه از ماية تخم مرغ را درون تابه بريزيد و يك چهارم از مخلوط سبزيجات پخته را رويش بگذاريد و صبر كنيد املت بپزد. سپس نيمي ازورقههاي ژامبون، نيمي از آووكادو و نيمي از پنير را روي املت بچينيد و به كمك كفگير، نيمة ديگر املت را روي اين مواد برگردانيد. به همين ترتيب املت بعدي را نيز آماده كنيد و براي پذيرائي، در بشقاب گرم و مناسبي بگذاريد.