آشپزباشی - فاطمه درویش :
یادآوری
میزان آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد.
روشتهیه
مایة خمیر، شکر و آب را درون ظرف مناسب بریزید و رویش را بپوشانید تا مایة خمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفرهای ایجاد کنید. حالا مایه خمیر، روغن و شیر را به آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر شود (خمیر را 5 دقیقه ورز دهید). سپس خمیر را در جای گرم قرار دهید تاحجمش دو برابر شود. اکنون قیفهای فلزی مخصوص را چرب کنید و خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. و از آن نوارهایی به اندازة 1×12 سانتیمتر برش بزنید. سپس نوارها را دور قالب بپیچید و آنها را در سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه استراحت دهید. اکنون نانها را با زردة تخممرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر کنید خنک شوند و داخل آنها را با سالاد الویه پر کنید.