روشتهیه
اسفناج یا برگ چغندر را داخل آبجوش یا مایکروویو بگذارید تا حدی که نرم شود، سپس خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه کرپ، آرد را در کاسهای الک کنید، تخممرغ، شیر و روغن را افزوده و با وسیلهای هم بزنید تا یکدست شود، روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت دهید.
برای تهیه مواد داخلی، کره را گرم کنید، پیاز و فلفل را افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا سبک، نرم و براق شود، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود، در این مرحله سایر مواد را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید و به هم بیامیزید تا مایهای منسجم حاصل شود.
ماهیتابه مخصوص کرپ را چرب کرده و هر بار به اندازه 2-3 قاشق سوپخوری از مایه کرپ را داخل تابه گرمشده بریزید و پخش کنید تا به شکل لواش نازکی درآید و اجازه دهید تا روی حرارت کم، کمی تغییر رنگ دهد، سپس برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود و به همین ترتیب کرپها را طبخ کنید.
دو عدد کرپ را کمی اُورلب (کمی روی هم) روی تخته کار قرار دهید، سپس از مایه داخلی رویشان کشیده و با پالت یا کاردک صاف و یکدست کنید، سپس روی مایه را با برگهای اسفناج یا چغندر بپوشانید و بعد پیچیده و رول کنید و بقیه را با همین روش آماده کرده و آنها را کاور کنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
رولها را از یخچال خارج کرده و به ضخامت یک سانتیمتر برش بزنید و با خلال چوبی محکم کنید. روغن را گرم کرده و اسلایسها را سرخ کنید تا طلایی خوشرنگ شوند.
هنگام سرو کرپرولها را به ظرف سرو منتقل کرده و همراه با سس یا دیپ مورد نظر سرو نمایید.