آشپزباشی - مریم عکاف :
روشتهیه
سیر، سویا سس، فلفل سیاه، زنجفیل، روغن زیتون، عسل، آویشن، رزماری، سرکه و پودر پیاز را داخل کاسه ریخته، با قاشق مخلوط نمائید. آنگاه سس آماده را روی دنده بریزید و خوب ماساژ دهید و سه ساعت داخل یخچال استراحت دهید. سپس با دست دنده را به شکل تاج گرد کنید و با نخ ببندید. اینک داخل ظرف بگذارید. سبزیجات را خرد کنید و دور دنده بریزید. یک پیمانه آب اضافه کرده و روی دنده را با فویل بپوشانید. سپس دنده را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 2 ساعت بپزید.
یادآوری
این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید.