Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

آنچیلادا

آنچیلادا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
آنچیلادای رژیمی

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم میزان
گوشت مرغ پخته و خرد شده ۲ پیمانه
سس آنچیلادا ۱.۵ پیمانه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
نان تورتیا کم گلوتن ۸ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد

  سس آنچیلادا

مواد تشکیل‌دهنده

مواد لازم  میزان
فلفل چیلی خشک ۵ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۱ قوطی کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
 

دستور تهیه آنچیلادای رژیمی

۱. ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲. نان تورتیاها را بگیرید و روی هر کدام حدود چهار قاشق گوشت مرغ پخته و خرد شده بریزید.

۳. سپس بر روی گوشت مرغ، کمی سس آنچیلادا، پیاز خرد شده، فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید.

۴. نان تورتیا را بپیچید و در یک ظرف قرار دهید. تکرار کنید تا تمام نان تورتیاها پر شوند.

۵. در نهایت، بر روی نان تورتیاهای پیچیده شده، سس آنچیلادا و پنیر بریزید.

۶. آنچیلاداها را در فر بگذارید تا پنیر کاملاً آب شود و طلایی بشود.

زمان آماده سازی

زمان لازم برای تهیه مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

زمان کل: ۵۰ دقیقه

آنچیلادا ها را داغ سرو کنید. شما می‌توانید با سالاد سبز یا پنیر خرد شده سرو کنید.

طرز تهیه سس آنچیلادا

ابتدا فلفل‌های چیلی خشک را در آب گرم برای حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید. در حالیکه فلفل‌ها نرم می‌شوند، پیاز و سیر را خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن زیتون تفت دهید. پس از آنکه فلفل‌ها نرم شدند، آن‌ها را به همراه پیاز و سیر در میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید تا یک مایع یکدست شود.

 مایع حاصل را در یک تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در حرارت متوسط بجوشانید. سپس رب گوجه را اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم دهید. سس را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. زمان کل آماده‌سازی این سس حدود ۱ ساعت است.

برچسب ها: پنیر پیتزاروغن زیتونغذای رژیمی تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است