روشتهیه
در ماهیتابه روغن ریخته و سینه مرغ را در آن تفت دهید تا وقتی که آب آن کشیده شود، پیاز را افزوده و یکی دو دقیقه تفت دهید، سیر را بیفزایید، سپس فلفلها را به غذا اضافه کرده و کمی تفت دهید، رب گوجه هم زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، پس از کمی تفتدادن آب بریزید. توجه داشته باشید که مرغ خوشنمک باشد چون به سیبزمینیها نمک نمیزنید. گوجهفرنگی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به غذا بیفزایید. 10 دقیقه بعد غذا را از روی حرارت بردارید.
سیبزمینیها را پوست گرفته و نازک حلقه کنید. حلقههای سیبزمینی حتماً باید نازک باشند که نپخته نمانند. ظرف مخصوص فر را چرب کنید. نیمی از سیبزمینیها را در کف ظرف بچینید، روی آن را با مخلوط مرغ پوشانده و نیم دیگر سیبزمینی را روی مرغ بچینید.
غذا را در فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا زمانی که سیبزمینیهای روی آن پخته و طلایی شوند. پس از اطمینان از پخت سیبزمینی روی آنها را با پنیر گودا بپوشانید و مجدداً در فر قرار دهید تا پنیرها هم طلایی شوند.