Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سیب‌‌زمینی با پنیر و تکه‌های مرغ

سیب‌‌زمینی با پنیر و تکه‌های مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه مرغ، خلالی‌برش‌خورده................. 600 تا 700 گرم

روغن مایع................... 3 قاشق سوپ‌خوری

پیاز ریزخرد‌شده................ 1 عدد

سیر ریز‌شده.................. 3 حبه

فلفل سبز و قرمز، ریزخرد‌شده از هر کدام.................... 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی................. 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک................... 1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه........................ 1 قاشق چای‌خوری

آب................... 1 پیمانه

گوجه‌فرنگی................... 1 عدد

سیب‌زمینی متوسط................... 5 تا 6 عدد

پنیر گودا، رنده‌شده............... به مقدار لازم

روش‌تهیه

در ماهی‌تابه روغن ریخته و سینه مرغ را در آن تفت دهید تا وقتی که آب آن کشیده شود، پیاز را افزوده و یکی دو دقیقه تفت دهید، سیر را بیفزایید، سپس فلفل‌ها را به غذا اضافه کرده و کمی تفت دهید، رب گوجه هم زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، پس از کمی تفت‌دادن آب بریزید. توجه داشته باشید که مرغ خوش‌نمک باشد چون به سیب‌زمینی‌ها نمک نمی‌زنید. گوجه‌فرنگی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به غذا بیفزایید. 10 دقیقه بعد غذا را از روی حرارت بردارید.

سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نازک حلقه کنید. حلقه‌های سیب‌زمینی حتماً باید نازک باشند که نپخته نمانند. ظرف مخصوص فر را چرب کنید. نیمی از سیب‌زمینی‌ها را در کف ظرف بچینید، روی آن را با مخلوط مرغ پوشانده و نیم دیگر سیب‌زمینی را روی مرغ بچینید.

غذا را در فری که با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده بگذارید تا زمانی که سیب‌زمینی‌های روی آن پخته و طلایی شوند. پس از اطمینان از پخت سیب‌زمینی روی آن‌ها را با پنیر گودا بپوشانید و مجدداً در فر قرار دهید تا پنیرها هم طلایی شوند.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهسیب‌‌زمینی با پنیر و تکه‌های مرغ تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است