آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روش تهیه
بلوچيز و كره را در ظرف مناسبي بريزيد. با چنگال پوره كنيد و اندكي نمك و فلفل بزنيد. آنگاه پنير چدار را خرد كنيد و همراه با يك قاشق سوپخوري از خامه، در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. چنانچه پنير سفت بود، خامهي بيشتري به آن بيفزائيد تا پورهي نرمي به دست آيد. سپس قالب ديواره بلندي را به اندازهي 7×13 سانتيمتر، با سليفون بپوشانيد و ورقههاي ژامبون را رويش بچينيد. حالا مقداري از مخلوط بلوچيز و كره رويش بريزيد، صاف كنيد و قدري پسته بپاشيد. حالا نيمي از پورهي پنير چدار را رويش بريزيد، صاف كنيد و با ژامبون و پسته بپوشانيد. به همين ترتيب همهي مواد را لابهلاي هم در قالب بريزيد و رويش را با فويل بپوشانيد. اينك قالب را در يخچال بگذاريد و پس از 2 ساعت، ترين را برش دهيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.