طرز تهیه:
۱. کشکینه را به مدت دو ساعت در آب میخیسانیم تا دوغ آن جدا شود.
۲. سپس گندمها را از دوغ جدا کرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم میپزیم.
۳. در این مدت پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم.
۴. دوغی که ابتدا از کشکینه جدا شده بود را به آش اضافه کنید، اما ابتدا مطمئن شوید که گندمها به خوبی پخته شده باشد.
۵. زردچوبه و فلفل سیاه را به آش اضافه کنید.
۶. در مرحله آخر پیاز داغ را به کشکینه در حال پخت اضافه کرده و همراه با آن مدت کمی پخته شود.
۷. در مرحله آخر پونه را به آش کشکینه اضافه کنید و جند دقیقه بعد آن آش آماده است.