Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

سوپ لبو و سیب

سوپ لبو و سیب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت سوپ لبو و سیب

كره 30 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیب‌زمینی خردكرده  350 گرم

 

سیب خردكرده  1 عدد

 

لبوی پخته و پوست‌گرفته 500 گرم

 

قرص عصاره سبزی 1 عدد

 

آب  600 میلی‌لیتر

 

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

 

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

خامه برای تزئین  به میزان لازم

 

شوید برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

طرز تهیه سوپ لبو وسیب

ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و كره را در آن آب كنید. آن‌گاه پیاز را به مدت ده دقیقه در كره تفت دهید. سپس سیب‌زمینی، سیب، لبو و مخلوط قرص عصاره سبزی و آب را به آن بیفزائید و صبر كنید تا مواد بپزد. بعد زیره، آویشن، آبلیمو، نمك و فلفل را اضافه كنید.

حالا مخلوط به دست‌آمده را درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره كنید. اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با خامه و شوید تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش سوپآشپزباشیسوپ لبو و سیبسوپ لبوسوپ سیبسوپ با لبوسوپ با سیبمواد لازم سوپ لبو و سیبطرز تهیه سوپ لبو و سیب تعداد بازديد: 1562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است