Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سوپ کلم اسپانیائی

سوپ کلم اسپانیائی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور جو..................... 1 پیمانه

کلم برک خرد کرده ...............1 عدد کوچک

نمک و فلفل .................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی...............1 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده............... 1 پیمانه

پودر عصارة بره .................2 عدد

گشنیز خرد کرده................ یک دوم پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :

 

روش تهیه

بلغور را بخیسانید و به همراه آب بپزید. آن‌گاه کلم، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کلم هم بپزد. حالا رب گوجه‌فرنگی، کرفس، فلفل و پودر عصارة بره را بیفزائید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، در نهایت گشنیز را اضافه کنید و پس از چند جوش، سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید برای مزه‌دار شدن سوپ از آبلیموی تازه استفاده کنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسوپ کلمسوپ کلم اسپانیائیطرز تهیه سوپ کلم اسپانیائی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است