آشپزباشی
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی
در تابه بزرگی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز، سیر و بادام را بیفزائید و با حرارت ملایم به مدت 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی كه پیاز سبك شود، تفت دهید. حالا، زمان افزودن آب مرغ و ریحان به تابه است. همین كه آب مرغ جوشید، حرارت را كم كنید، درِ تابه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه صبر كنید تا آهسته بجوشد.
اینك، رشتهفرنگی را بیفزائید و هم بزنید و مقداری فلفل به آن بیفزائید. سپس، سوپ را درون ظرف مناسبی بریزید و بلافاصله برای پذیرائی سر سفره ببرید.