طرز تهیه :
كره را در دیگ كوچك روی آتش ملایم داغ كنید. پیاز و هویج را بریزید و 5-4 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را بیفزایید و 2-1 دقیقه بچرخانید. آنگاه نعناع را با شاخه در دیگ بیندازید و 6 پیمانه آب اضافه نمایید و روی آتش تیز به جوش آورید. حالا حرارت را كم كنید. ذرت، جوز هندی، نمك و فلفل را بیفزایید و 30 دقیقه بگذارید هویج بپزد.
شاخههای نعناع را با كفگیر بگیرید و دور بیندازید. اكنون سوپ را بكشید و آبلیمو را به آن اضافه نمایید و با جعفری ساطوری تزئین كنید.