تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
برنج و نخود را جداگانه، 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید و پس از آن نخود را بپزید.
آنگاه در قابلمهی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
برنج را بیفزائید و همینكه برنج نیمپز شد، نخود و كشك را اضافه كنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد.
حالا سیر را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس سیر و آویشن را نیز درون آش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.
اكنون آش را برای پذیرائی در كاسهی زیبائی بكشید و با سیرداغ و آویشن بیارائید.