طرز تهیه :
سبزی آش را بشویید و خرد كنید و به همراه برنج شسته شده، مقداری آب و لوبیای خیس خورده، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس باقلا را از پوست اول جدا كنید و با پوست دوم بشویید و به آش بیفزایید. پس از آنكه پخته شد، گوجه سبز را به همراه رب آلو اضافه كنید. پیاز داغ را نیز با فلفل و زردچوبه تفت دهید و به آش بیفزایید. سپس نمك آش را اندازه كنید. پس از اینكه مواد آش پخت و جا افتاد، پونه خشك را با مقداری روغن تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. سپس به آش بیفزایید و پس از چند جوش آش را از روی حرارت بردارید.