ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
طرز تهیه سوپ میگو
كره را در ظرف مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پيازچه، فلفل دلمهای و چیلی را اضافه كنيد و تفت دهيد، تا نرم شوند، سپس آرد را بيفزائيد و آن را قدری ديگر تفت دهيد.
حالا شير و آب سبزيجات را اضافه كنيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود، حرارت اجاق را زياد كنيد تا مواد به جوش آيد. اينك حرارت را ملايم نماييد، سيبزمینی و پودر آويشن را به مواد بيفزائيد و اجازه دهيد سيبزميني بپزد. حالا ميگو را به همراه گشنيز به سوپ اضافه كنيد و 5 دقيقه بپزيد. سپس سوپ را در ظرف مناسب بريزيد و با ميگو و گشنيز بيارائيد.