روشتهیه
ماش یا عدس را پخته و با گوشتکوب کمی له کنید (در صورت امکان ماش را کمی بو داده و با گوشتکوب کمی آن را بکوبید تا پوستش جدا شود، سپس پوست را از ماش جدا کرده و دور بریزید و ماش را بپزید).پیاز را در روغن تفت دهید، ادویهها را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ماش یا عدس را اضافه کرده و با آب کافی آن را جوش بیاورید تا نیمپز شود، سیبزمینی را اضافه کنید. با حرارت بالا آش را جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و ریز جوش آش را بپزید. در 10 دقیقه آخر پخت، سرکه یا آبغوره را بیفزایید. در پایان یک قاشق آویشن را در روغن تفت داده و برای تزیین روی آش بریزید.