آشپزباشی - نجمه درویش ملا
پیاز، جو و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جو بپزد.
آنگاه هویج و آب مرغ را بیفزائید و اجازه دهید هویج بپزد.
حالا سیر، ماست و آرد را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
سپس از مواد سوپ کمکم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
اینک به سوپ اصلی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید. سپس گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ آماده میباشد.
حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی سرو نمائید.
جو را از شب قبل خیس کنید و در هنگام پخت آن را هم نزنید تا لعاب ندهد و به ته ظرف نچسبد.