آشپزباشی
ابتدا حبوبات را- كه از قبل خیساندهاید- بپزید.
آنگاه در قابلمهی مناسبی، حبوبات پخته، سبزی و پیازداغ را همراه با 3 لیتر آب جوش روی اجاق بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
حالا قدری روغن در تابهی كوچكی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
نعنا، زردچوبه و فلفل را در روغن داغ بریزید و آن را به آش بیفزائید.
اكنون رشته را اضافه كنید و پس از چند دقیقه، به آرامی آش را هم بزنید.
پس از آنكه رشته پخت، كشك را بیفزائید و شعله را خاموش كنید.
اینك آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با پیازداغ و نعناداغ تزئین نمائید.