آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و دو سوم از برنج را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را میکس کنید.
آنگاه سبزی را افزوده و یکبار دیگر دستگاه را روش کنید تا کاملاً مخلوط و نرم شود. حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق به جوش آورید.
سپس برنج باقیمانده را با دست له کنید و در آب جوش بریزید اینک از مایه گوشتی کوفتههای کوچکی درست کنید و درون قابلمه بریزید آن را با حرارت ملایم بپزید.
سپس گشنیز اضافی را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه آش را در ظرف مناسبی بکشید.