Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

آش گشنیز

آش گشنیز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت چرخکرده 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

برنج ایرانی 75 گرم

سبزی خرد کرده 200 گرم(تره، شوید، گشنیز)

گشنیز اضافی خرد کرده 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت،‌ نمک، فلفل، زردچوبه و دو سوم از برنج را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را میکس کنید.

آن‌گاه سبزی را افزوده و یکبار دیگر دستگاه را روش کنید تا کاملاً مخلوط و نرم شود. حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق به جوش آورید.

سپس برنج باقیمانده را با دست له کنید و در آب جوش بریزید اینک از مایه گوشتی کوفته‌های کوچکی درست کنید و درون قابلمه بریزید آن را با حرارت ملایم بپزید.

سپس گشنیز اضافی را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه آش را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع آشآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیآش گشنیزانواع غذا با گشنیزطرز تهیه آش گشنیز تعداد بازديد: 1752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است