کارشناس آشپزی: اعظم گلزارمنش
طرز تهیه آش گوجه فرنگی:
ابتدا برنج را بخیسانید آنگاه ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع آش و آبگوشت
بعد برنج را همراه با مقداری آب درون آن بریزید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. سپس آب گوجهفرنگی و عصاره را بیفزائید و همچنان روی اجاق نگه دارید تا دانههای برنج كاملاً نرم شود. حالا سبزی آش، نیمی از نعناع داغ، زردچوبه، فلفل، نمك و پیاز داغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. در پایان، لوبیا و روغن را بیفزائید و پس از چند جوش، آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را تزئین نمائید.
یادآوری: چنانچه رنگ این آش، با آب گوجهفرنگی خوش رنگ نشد، از مقداری رب گوجهفرنگی نیز می توانید استفاده كنید.