آشپزباشی
ابتدا لوبیا را- كه از شب قبل خیساندهاید- بپزید. برنج را هم خیس كنید.
آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه كنید.
حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد.
سپس آب گوشت را اضافه كنید و همین كه جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمك بریزید و بگذارید آش كاملاً جا بیفتد.
اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با نعناداغ تزئین كنید.