Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

سوپ بادمجان | طرز تهیه سوپ بادمجان

سوپ بادمجان | طرز تهیه سوپ بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت سوپ بادمجان

مواد لازم برای4-6 نفر

روغن 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده   یک عدد متوسط

گوشت چرخکرده 500 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

زردچوبه  یک‌دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده  1 حبه

گوجه‌فرنگی خرد کرده  400 گرم

کرفس خرد کرده  سه چهارم پیمانه

هویج خرد کرده  400 گرم

بادمجان خرد کرده و سرخ کرده  500 گرم

گشنیز خرد کرده  یک سوم پیمانه

لیموترش   1 عدد

 آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

طرز تهیه سوپ بادمجان

روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در این میان سیر و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

سپس کرفس، هویج و بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه لیموترش به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع سوپپیش غذاآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ بادمجانانواع غذا با بادمجانطرز تهیه سوپ بادمجانانواع و اقسام سوپ بادمجان تعداد بازديد: 2195 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است