آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سیبزمینی و پیاز را به قطعات درشت خرد کنید. آنگاه به همراه کرفس و استاک در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید.
درپوش آن را بگذارید و دستگاه را با قدرت 100 درصد 15 دقیقه روشن کنید.
حالا در ظرف را برداشته، آن راهم بزنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس ظرف را از دستگاه خارج کنید و با گوشتکوب برقی آن را له کنید(در صورت نیاز از صافی رد کنید).
حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در صورت نیاز پودر عصاره بره را همراه با خامه و اسفناج اضافه کنید.
اینک سوپ را دوباره در دستگاه قرار دهید و 5 دقیقه دیگر با قدرت 80 درصد سوپ را بپزید. حالا سوپ آماده را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.