Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 16:44

سوپ جو و گوشت

سوپ جو و گوشت

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سوپ جو و گوشت | طرز تهیه سوپ جو و گوشت

مواد لازم سوپ:

غز ران یا سردست گوسفند بدون چربی  100 گرم

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد كوچك

آب  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

جوی پرك 40 گرم

هویج خرد كرده  1 عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

آبغوره یا آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزامنش

 طرز تهیه سوپ جو و گوشت

گوشت را قیمه‌ای خرد كنید و همراه با پیاز و به میزان كافی آب، بپزید. آن‌گاه جوی پرك، هویج، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید سوپ بپزد و جا بیفتد.

سپس آویشن، گوجه‌فرنگی، روغن زیتون و آبغوره را درون سوپ بریزید و 15 دقیقه‌ی دیگر بپزید. حالا سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.

 

برچسب ها: سوپ جو و گوشتمواد لازم براي سوپ جوآشپزي با جوآموزش سوپ جو و گوشتروش تهيه سوپ جو و گوشت تعداد بازديد: 2227 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است