آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن زیتون و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود.
آنگاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.
سپس گوجهفرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا و زیره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
اینک گشنیز و جعفری را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید.