Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

سوپ دال و گوجه ‌فرنگی

سوپ دال و گوجه ‌فرنگی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده  2 عدد

سیر له کرده 2 حبه

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

آب مرغ 2000 میلی‌لیتر (8 پیمانه)

دال عدس سه‌چهارم پیمانه

گوجه‌فرنگی (بدون پوست و ریز خرد کرده)  800 گرم

نمک و فلفل  یک‌چهارم قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

گشنیز و جعفری خرد کرده از هر کدام یک سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن زیتون و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود.

آن‌گاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.

سپس گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا و زیره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ‌ جا بیفتد.

اینک گشنیز و جعفری را افزوده و پس از 5 دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید.

برچسب ها: سوپ دال عدسآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع سوپ و آشسوپ خوشمزهسوپ دال و گوجه فرنگیمواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس و گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1850 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است