روشتهیه
سفيدهي تخممرغ و نمك را در آب گرم حل كرده با آرد خمير كنيد تا خمير نرم و ملايمي به دست آيد. كه به دست نچسبد. حدود 10 دقيقه آن را ورز داده و نيم ساعت استراحت دهيد. گوشت چرخ كرده، پياز رنده شده نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط و ورز دهيد خمير استراحت كرده را به ضخامت يك الي 5/1 ميليمتر پهن كرده و آن را به برشهاي مربع شكل 3 سانتيمتري برش بزنيد. به اندازهي يك نخود مايهي گوشت را ميان خمير گذاشته لبههاي آن را به شكل مثلث تا كرده فشار دهيد و مجدد دو سر مثلث را به شكل گوشواره روي هم فشار دهيد (طبق تصوير)
كف يك سيني را آردپاشي و گوشوارهها را روي آرد بچينيد و كمي آرد هم روي گوشوارهها ريخته تا به يكديگر با سيني نچسبند. سبزي ساطوري، زيرهي سائيده و كره را به آب قلم يا گوشت اضافه و 15 دقيقه بجوشانيد. سپس در حالي كه مواد فوق به شدت در حال جوشيدن هستند گوشوارهها را به آرامي اضافه كنيد و گاهي به آرامي هم بزنيد تا به يكديگر نچسبند. در صورت لزوم نمك، فلفل و آب آن را اندازه كنيد. هنگامي كه گوشوارهها بالا آمدند (حدود 10 دقيقه) نعناع خشك را اضافه كرده 2 تا 3 دقيقه بعد سرو كنيد. چاشني اين غذا سركه و 4 حبه سير رنده شده است كه بهتر است به طور جداگانه در كنار آش سرو شود تا هر كس به تناسب ذائقهاش به ظرف خود اضافه كند.
نكته:
در تبريز معمولاً از جعفري و نعناع ساطوري و زيره سائيده استفاده نميكنند و نعناع خشك را به مقدار 2 قاشق غذاخوري اضافه ميكنند.