آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه آرد را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی مطلوب آرد را حس کنید.
حالا استاک را بیفزائید و سریع آن را هم بزنید. سپس کره اضافی را در تابه مناسبی آب کنید، ترهفرنگی را قدری در کره تفت دهید و به سوپ بیفزائید.
اینک قارچ و پرک جو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع روی حرارت ملایم بجوشد.
اینک نمک و فلفل را اضافه کنید و خامه را بیفزائید و سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری1: در صورت در دسترس نداشتن استاک از 2-3 قرص عصاره مرغ یا بره استفاده کنید.
یادآوری2: در صورتی که سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید اندکی آب جوش به سوپ بیفزائید.