طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود، پیاز را درآن تفت دهید. آن گاه، آرد را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
حالا آب، براکلی، گوجه فرنگی، آویشن، جوز هندی و آبلیمو را بیفزائید و 15 دقیقه سوپ را بپزید. سپس مواد پخته شده را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد له و نرم شود.
اینک شیر و ماست را بیفزائید و سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا فقط گرم شود. حالا سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با براکلی بیارائید.