Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

آش جو ترخینه

آش جو ترخینه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

نخود 1 پیمانه

لوبیا یک‌ونیم پیمانه

سبزی آش 750 کیلوگرم

(تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز)

ترخینه خیسانده 2 عدد

روغن 5 قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ  به میزان لازم

پیازداغ  به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

گوشت گردن 1 کیلوگرم

پیاز 1 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نخود و لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه به میزان لازم آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بجوشانید.

حالا سبزی آش را اضافه کنید و 15 دقیقه آن را بپزید. سپس ترخینه و حبوبات را اضافه کنید و با حرارت ملایم 30دقیقه آش را بپزید.

اینک روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق داغ کنید. زردچوبه را اضافه نمائید و شعله را خاموش کنید.

قدری نعناداغ و پیازداغ به زردچوبه اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا این مخلوط را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید.

سپس گوشت را که به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه پخته‌اید را از استخوان جدا کنید و ریش ریش کرده و همراه با آب باقیمانده گوشت به آش بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آش پخته و جا افتاده شود.

اکنون آش ترخینه را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با نعناداغ و پیازداغ بیارائید.

یادآوری 1: بجای گوشت در این آش از سیرابی هم می‌توانید استفاده کنید.

یادآوری 2: ترخینه را از شب قبل بخیسانید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع آش و سوپآش ترخینهآش جو ترخینهآش جو لرستان تعداد بازديد: 1840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است