تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
برنج و لپه را بخیسانید و لپه را بپزید. آنگاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.
حالا قرص عصاره بره را در آب جوش حل كنید و همراه با لپه و سبزی، درون آش بریزید و بپزید. اكنون گوجهفرنگی خرد كرده، نمك و فلفل را نیز به آش بیفزائید و بگذارید جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده نعناداغ بیارائید.