Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

آش گوجه‌فرنگی

آش گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه آش گوجه فرنگی

برنج 150 گرم

 

لپه 150 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نعنا داغ 4 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه‌فرنگی 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

قرص عصاره‌ بره 2 عدد

 

آب جوش 500 میلی‌لیتر

 

سبزی آش خرد كرده 350 گرم (تره، جعفری، شوید، ترخون و مرزه)

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده  4 عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

برنج و لپه را بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.

 حالا قرص عصاره‌ بره را در آب جوش حل كنید و همراه با لپه و سبزی، درون آش بریزید و بپزید. اكنون گوجه‌فرنگی خرد كرده، نمك و فلفل را نیز به آش بیفزائید و بگذارید جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ نعناداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آش گوجه‌فرنگیآشطرز تهیه آش گوجه فرنگیطرز تهیه آش گوجهآش گوجهروش پخت آشمواد لازم آش گوجه تعداد بازديد: 1798 تعداد نظرات: 0

نظر شما در موزد این غذا چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است