تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمك، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینك از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یكدوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.