Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

سوپ كلم بروكسل | طرز تهیه سوپ کلم

سوپ كلم بروكسل | طرز تهیه سوپ کلم

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ کلم بروکسل 4 نفر

كره 45 گرم

پياز خرد كرده 1 عدد

سير خرد كرده 1 يا 2 حبه

كلم بروكسل خرد كرده 200 گرم

تره فرنگي حلقه‌اي خرد كرده 1 عدد بزرگ

لوبيا سبز خرد كرده 100 گرم

پيازچة خرد كرده 5 ساقه

گشنيز خرد كرده 1 دسته كوچك

آب مرغ يا سبزيجات 1 ليتر

نمك و فلفل به ميزان لازم

خامه براي تزئين  به ميزان لازم

برگ كلم خرد كرده و پخته براي تزئين به ميزان لازم

آبليمو 1 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

طرز تهیه سوپ کلم بروکسل

ابتدا در ظرف مناسبي كره را آب كنيد، پياز و سير را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم و سبك شود.

آن‌گاه تمامي سبزيجات و نيمي از تره‌فرنگي را به مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد، سپس آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد و سوپ را بپزيد.

اينك سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف برگردانيد. باقيمانده تره‌فرنگي را به آن بيفزائيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد.

اكنون سوپ را در ظرف مناسب بريزيد با خامه و برگ پخته كلم بيارائيد و با آبليموي تازه ميل كنيد.

برچسب ها: انواع سوپسوپ کلمآشپزباشیفاطمه درویشغذا با انواع کلمطرز تهیه کلم بروکسل تعداد بازديد: 12965 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟