ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
طرز تهیه سوپ کلم بروکسل
ابتدا در ظرف مناسبي كره را آب كنيد، پياز و سير را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم و سبك شود.
آنگاه تمامي سبزيجات و نيمي از ترهفرنگي را به مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد، سپس آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد و سوپ را بپزيد.
اينك سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف برگردانيد. باقيمانده ترهفرنگي را به آن بيفزائيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد.
اكنون سوپ را در ظرف مناسب بريزيد با خامه و برگ پخته كلم بيارائيد و با آبليموي تازه ميل كنيد.