آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
آنگاه لپهی خیسانده را بیفزائید و بگذارید بپزد.
حالا اسفناج، نمك، فلفل و زردچوبه را درون آش بریزید.
سپس آرد برنج را در قدری آب سرد، حل كنید و به آش بیفزائید تا آش غلیظ شود.
اكنون نیمی از نعنا داغ و پیاز داغ را همراه با آبغوره به آش بیفزائید.
حالا 3 تا 4 ملاقه از آش را در ظرفی بكشید تا خنك شود و تخممرغها را به آن اضافه و مخلوط كنید و درون آش بریزید.
اكنون آش را به سرعت هم بزنید و 5 دقیقهی دیگر آن را بپزید.
اینك آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ و پیازداغ بیارائید.