آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را به آن بیفزائید و بگذارید سبزی آش نیز بپزد. سپس نمك، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را به آش بیفزائید.
در این میان گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و ورز دهید و از آن كوفته قلقلی تهیه كنید.
آرد برنج را در یكچهارم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو و كوفته قلقلی، به آش بیفزائید و 15 دقیقهی دیگر آش را بپزید.
اكنون آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و رویش را با نعنا داغ بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید 2 قاشق چایخوری شكر به آش بیفزائید.