ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
قلم گوساله، پياز و نمك را در قابلمه مناسبي بريزيد و به ميزان كافي آب اضافه كنيد. آنگاه قابلمه را روي اجاق بگذاريد تا قلم بپزد و حالا آب آن را از صافي عبور دهيد.
حالا جو خيسانده را در آب قلم بپزيد. سپس آب گوجهفرنگي، كلم، فلفل دلمهاي، نمك و فلفل را بيفزائيد و سوپ را بپزد تا جا بيفتد.
اينك گشنيز و آبليمو را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر سوپ را بپزيد. حالا سوپ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.