آشپزباشی- آرزو صفری
لوبیا را 2 ساعت بخیسانید. بعد در قابلمه مناسبی همراه با آب و نمك بریزید و روی اجاق قرار دهید تا نیمپز شود. در این زمان بلغور گندم، بلغور جو و برنج را - كه از قبل در حدود 2 ساعت خیساندهاید - به لوبیا بیفزائید و شعله را ملایم كنید. پس از چند جوش سبزی و پیازداغ را نیز بیفزائید و منتظر بمانید تا حبوبات و غلات بپزند و لعابدار شوند.
اكنون رب گوجهفرنگی را همراه با كمی روغن تفت دهید و با نعنا داغ به آش بیفزائید. نمك و فلفل آش را اندازه كنید و آبغوره را اضافه نمائید. پس از آنكه آش كاملاً جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بریزید. اینك روی آش را به دلخواه خود تزئین نمائید.
یادآوری 1: در این آش، میتوانید از كوفتهریزههائی كه با گوشت چرخكرده درست كردهاید، استفاده كنید.
یادآوری 2: زردچوبه یاد شده در مواد لازم را، با پیازداغ تفت دهید، و سپس به آش بیفزائید.