آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره و پیازچه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید.
آنگاه کرفس، زیره، زنجفیل، فلفل، نمک و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید.
سپس فیله مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگش تغییر کند. سپس آرد را بیفزایید و با مواد ترکیب کنید.
استاک را نیز بیفزائید و هم بزنید تا سوپ به جوش آید. حالا حرارت را ملایم کنید تا کرفس و مرغ بپزد.
اینک اسفناج را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.