آشپزباشی- آرزو صفری
عدس و لپه را بخیسانید و همراه با بلغور بپزید. سپس تره و جعفری را بیفزائید و پس از چند جوش، آب قلم را اضافه كنید. حالا پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه كاری و ربگوجهفرنگی را در آش بریزید. گوشت چرخكرده و پیاز را با هم مخلوط كنید و ورز دهید و به شكل كوفتههای ریزی درآورید.
سپس آنها را در روغن سرخ كنید. بعد گوجهفرنگیها، ریحان و كوفتهریزهها را در آش بریزید. هنگامی كه همه مواد پخت، رشته آش را خرد كنید و به آش بیفزائید. وقتی كه رشته نرم شد، سركه را اضافه كنید. پس از 10 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و در كاسه مناسبی بكشید.