Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

آش ریحان

آش ریحان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

عدس 50 گرم

 

لپه  50 گرم

 

بلغور گندم 30 گرم

 

مخلوط تره و جعفری خردكرده 500 گرم

 

آب قلم 1 پیمانه

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه مقداری

 

ادویه ‌كاری یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  150 گرم

 

ریحان خردكرده 300 گرم

 

رشته آش 200 گرم

 

سركه انگور یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- آرزو صفری

 

عدس و لپه را بخیسانید و همراه با بلغور بپزید. سپس تره و جعفری را بیفزائید و پس از چند جوش، آب قلم را اضافه كنید. حالا پیازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ‌كاری و رب‌گوجه‌فرنگی را در آش بریزید. گوشت چرخكرده و پیاز را با هم مخلوط كنید و ورز دهید و به شكل كوفته‌های ریزی درآورید.

سپس آن‌ها را در روغن سرخ كنید. بعد گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان و كوفته‌ریزه‌ها را در آش بریزید. هنگامی كه همه مواد پخت، رشته آش را خرد كنید و به آش بیفزائید. وقتی كه رشته‌ نرم شد، سركه را اضافه كنید. پس از 10 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و در كاسه مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیآرزو صفریآش ریحانروش تهیه آش ریحانآش با ریحانمواد لازم آش ریحان تعداد بازديد: 2959 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است