Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سوپ كرفس

سوپ كرفس

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس:

روغن كنجد 2 قاشق سوپخوري

پياز يا پيازچه خرد كرده 6 ساقه

تره فرنگي خرد كرده 1 ساقه

كرفس خرد كرده 3 ساقه

سير له كرده 1 حبه

نخودفرنگي يك دوم پيمانه

هويج حلقه‌اي خرد كرده 1 عدد

كدو سبز خرد كرده  1 عدد

سيب‌زميني استامبولي خرد كرده 2 عدد

كره 25 گرم

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري

پودر اورگانو 1 قاشق چايخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

برگ بو   1 عدد

خامه رقيق شده و گشنيز تازه براي تزئين

طرز تهیه سوپ کرفس

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا گرم شود. آن‌گاه پيازچه و تره فرنگي را بيفزائيد و قدر تفت دهيد. حالا كرفس، نخودفرنگي، هويج، كدو و سيب‌زميني را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد.

سپس به ميزان كافي آب اضافه كنيد و سبزيجات را بپزيد. اينك كره را در تابه‌اي مناسب روي اجاق آب كنيد، آرد ذرت، اورگانو، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و 1 دقيقه هم بزنيد .

سپس برگ بو و قارچ را افزوده و پس از 2 دقيقه مخلوط كردن به مواد فراهم كرده قبل بيفزائيد. سوپ بايد لعابدار و جا افتاده شود. در نهايت در صورت تمايل مي‌توانيد از خامه و گشنيز تازه براي تزئين سوپ استفاده كنيد.

برچسب ها: انواع سوپآشپزباشیمعصومه عیوضیسوپ کرفسانواع غذا با سوپطرز تهیه سوپ کرفس تعداد بازديد: 1960 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است