طرز تهیه سوپ کرفس
ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا گرم شود. آنگاه پيازچه و تره فرنگي را بيفزائيد و قدر تفت دهيد. حالا كرفس، نخودفرنگي، هويج، كدو و سيبزميني را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد.
سپس به ميزان كافي آب اضافه كنيد و سبزيجات را بپزيد. اينك كره را در تابهاي مناسب روي اجاق آب كنيد، آرد ذرت، اورگانو، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و 1 دقيقه هم بزنيد .
سپس برگ بو و قارچ را افزوده و پس از 2 دقيقه مخلوط كردن به مواد فراهم كرده قبل بيفزائيد. سوپ بايد لعابدار و جا افتاده شود. در نهايت در صورت تمايل ميتوانيد از خامه و گشنيز تازه براي تزئين سوپ استفاده كنيد.