آشپزباشی - سرمه جلیلی
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیوسته آن را هم بزنید تا نرم و سبک شود.
حالا گوشت، نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی و سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید تا گوشت بپزد. آن را کنار بگذارید.
سپس آب مرغ، بلغور خیسانده، تره فرنگی، مرزه، پوره گوجهفرنگی و چیلی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.
اینک مواد فراهم کرده و آبلیمو را به سوپ افزوده، مخلوط کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.