آشپزباشی
گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید، و ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آنگاه از این مخلوط كوفته ریزه بسازید و آنها را در روغن سرخ كنید. سپس گوشت و نخود خیسانده را با 1 لیتر آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. بعد سبزی كاشمه خیسانده، سبزی معطر و برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. حالا قدری آب به آش اضافه كنید تا رقیقتر شود.
اكنون نعنا داغ و پیاز داغ را با قدری روغن و ادویه تفت دهید و به آش بیفزائید، كشك را هم اضافه و مخلوط كنید. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را به 4 قسمت تقسیم كنید. حالا در هر قسمت كوفته ریزه، نعنا داغ، پیازداغ و گردو بگذارید تا آتش تزئین زیبائی داشته باشد.
یادآوری: كاشمه، نوعی سبزی كوهی است.